Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 6.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.9g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 15g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g23kcal1.2g3.8g0.2g1.2g
Valittu annoskoko78g12kcal0.6g1.9g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g6kcal0.3g1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g15kcal0.8g2.4g0.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910