Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g21g57kcal0.4g15.4g0g1.4g
Saksanpähkinä 46g310kcal6.7g1.5g29.7g7.2g
Kookoshiutale 8g53kcal0.6g0.5g5.1g1.3g
Hunaja 3.4g11kcal0g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g864kcal15.4g41.2g69.6g19.8g
Valittu annoskoko78g432kcal7.7g20.6g34.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna39g216kcal3.9g10.3g17.4g5g
Arvot/100g100g552kcal9.8g26.3g44.5g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742