Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.1g44kcal0.1g0.1g4.9g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.1g4.6kcal0g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Raparperi 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Fariinisokeri2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)10g19kcal0.5g1.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g445kcal7g68g15.4g1.6g
Valittu annoskoko78g222kcal3.5g34g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g111kcal1.8g17g3.9g0.4g
Arvot/100g100g284kcal4.5g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594