Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.6g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g16g43kcal3.1g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g285kcal24.8g8.6g16.8g0.8g
Valittu annoskoko78g143kcal12.4g4.3g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal6.2g2.2g4.2g0.2g
Arvot/100g100g183kcal15.9g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233