Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7kcal0g0g0.8g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g15g17kcal3.2g0g0.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g10g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g22g5.2kcal0.3g0.7g0g0.5g
Keräkaali, 100g31g7.4kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g79kcal8g4.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko78g40kcal4g2.3g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal2g1.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g51kcal5.1g2.9g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856