Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 15g16kcal3.4g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g2g5kcal0.2g1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml15g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Herneet (Apetit)10g5.3kcal0.6g0.5g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g10g13kcal0.3g2.6g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g24g25kcal1.2g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal12.2g19.2g7g0.6g
Valittu annoskoko78g95kcal6.1g9.6g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3.1g4.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12.3g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575