Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman42g71kcal5g0g4.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5.2g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g16g44kcal0.4g0.5g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g304kcal15g9.2g19.8g0.6g
Valittu annoskoko78g152kcal7.5g4.6g9.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal3.8g2.3g5g0.2g
Arvot/100g100g195kcal9.6g5.9g12.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144