Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)16g6.2kcal0.3g1.3g0g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g6g17kcal1.1g0g1.4g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.9g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g16g19kcal3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal9.4g5g4.6g1.4g
Valittu annoskoko78g50kcal4.7g2.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.4g1.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417