Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 14g17kcal3.6g0g0.3g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g14g4.9kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 6g21kcal0.4g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal8.4g10g1g1.4g
Valittu annoskoko78g44kcal4.2g5g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal2.1g2.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.4g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147