Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl7.7g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Siirappi, tumma3.1g10kcal0g2.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.4g11kcal1.7g1g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g112kcal4.4g10g5.6g1.6g
Valittu annoskoko78g56kcal2.2g5g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.1g2.5g1.4g0.4g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499