Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5.1kcal0.3g0.8g0g0.5g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Puuroriisi2.4g8.4kcal0.1g1.8g0g0.1g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%14g19kcal3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g76kcal7g5.8g2.4g1.4g
Valittu annoskoko78g38kcal3.5g2.9g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.8g1.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432