Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli29g50kcal3.8g0.7g3.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g16g6.9kcal1.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.7g3kcal0.2g0g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g12g49kcal9.6g0.8g0.7g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)7g25kcal1g3.9g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g351kcal32.6g11.6g21.2g1.8g
Valittu annoskoko78g176kcal16.3g5.8g10.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal8.2g2.9g5.3g0.5g
Arvot/100g100g225kcal20.8g7.4g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915