Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman12g20kcal1.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 4.4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal3.4g3.8g2.4g1.2g
Valittu annoskoko78g30kcal1.7g1.9g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.9g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.4g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512