Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g36g42kcal1g1.4g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)18g29kcal4.5g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g271kcal16.4g23.6g12g1g
Valittu annoskoko78g135kcal8.2g11.8g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal4.1g5.9g3g0.3g
Arvot/100g100g174kcal10.5g15.1g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781