Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g15g18kcal0.5g0.7g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g89kcal2.2g6.8g5.4g2.8g
Valittu annoskoko78g44kcal1.1g3.4g2.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.6g1.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.4g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208