Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.4g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.8kcal0.5g0.4g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki7.2g4.7kcal0.9g0.2g0g0g
Polar-juusto 15%5.4g14kcal1.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal14g10.4g5.6g1.8g
Valittu annoskoko78g77kcal7g5.2g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.5g2.6g1.4g0.5g
Arvot/100g100g99kcal9g6.6g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814