Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g52kcal4.3g0g3.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g7.1kcal0.3g1.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Palsternakka 2.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal9.8g6g8g1g
Valittu annoskoko78g68kcal4.9g3g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.5g1.5g2g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929