Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g8.1g14kcal0.2g0.5g1.2g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g8.1g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g102kcal1.8g6.8g7g0.4g
Valittu annoskoko78g51kcal0.9g3.4g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.5g1.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.2g4.3g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430