Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 53g89kcal11.6g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen12g85kcal0g0g9.5g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g354kcal23.4g1g28.6g0.4g
Valittu annoskoko78g177kcal11.7g0.5g14.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal5.9g0.3g7.2g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037