Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen24g33kcal4.5g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g35kcal2.7g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g253kcal17.6g21g10.6g0.8g
Valittu annoskoko78g126kcal8.8g10.5g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal4.4g5.3g2.7g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418