Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 37g53kcal6.5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 12g5kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g147kcal13.4g2.8g8.2g0.8g
Valittu annoskoko78g73kcal6.7g1.4g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal3.4g0.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.8g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282