Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)18g19kcal4.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g24g79kcal3.8g14.9g0.5g1.4g
Arkirae (Valio), annos 100g10g6.7kcal1.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi 3.7g3.4kcal0g0.7g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)11g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g249kcal21g32.8g3.2g3g
Valittu annoskoko78g124kcal10.5g16.4g1.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal5.3g8.2g0.8g0.8g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441