Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Poronliha, paistettu 13g27kcal3.3g0g1.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g15g5.9kcal0.1g1.2g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g70kcal6.8g3g3.2g0.2g
Valittu annoskoko78g35kcal3.4g1.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.7g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.9g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305