Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni14g50kcal1.8g9.9g0.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk36g36kcal8.2g0g0.2g0g
Paprika keltainen 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen14g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g211kcal20.4g22.6g4g1.2g
Valittu annoskoko78g105kcal10.2g11.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal5.1g5.7g1g0.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.5g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217