Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 22g72kcal2.2g14.5g0.2g0.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g16g42kcal2.9g0.1g3.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)32g11kcal0.3g2.2g0.2g0.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g7.7g23kcal2g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g296kcal14.8g34g10.4g2.4g
Valittu annoskoko78g148kcal7.4g17g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal3.7g8.5g2.6g0.6g
Arvot/100g100g189kcal9.5g21.7g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944