Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä6.9g5.2kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g12g12kcal2.4g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g5.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.3g2.1kcal0g0.2g0.2g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal6g4.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko78g28kcal3g2.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.5g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3.1g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351