Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g19g23kcal3.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal8.6g4.6g4.2g2g
Valittu annoskoko78g46kcal4.3g2.3g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal2.2g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.9g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935