Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 11g8.1kcal1.8g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g27g17kcal0.5g3.2g0g0g
Palsternakka 5.3g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal4.6g7.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko78g30kcal2.3g3.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.2g2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g5g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075