Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)30g42kcal3.4g0.1g3.1g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mansikka 8.6g4kcal0g0.7g0g0.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g320kcal8.6g37.8g14g1.4g
Valittu annoskoko78g160kcal4.3g18.9g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal2.2g9.5g3.5g0.4g
Arvot/100g100g205kcal5.5g24.2g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692