Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g22g33kcal0.4g0.6g3.2g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuha (Kela 1989), annos 100g22g21kcal4.1g0g0.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 11g7.4kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g147kcal12.6g3.8g8.6g0.6g
Valittu annoskoko78g74kcal6.3g1.9g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal3.2g1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8g2.4g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513