Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 3.3g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 25g34kcal5.5g0g1.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g8.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0.3g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g103kcal12g6.8g2.6g1.6g
Valittu annoskoko78g52kcal6g3.4g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal3g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g66kcal7.7g4.4g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612