Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.2g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Punajuuri 15g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.8g2kcal0g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g7.2g11kcal1.3g0g0.7g0g
Maizena maissitärkkelys4.3g15kcal0g3.8g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal3.2g12.6g1.8g1.8g
Valittu annoskoko78g42kcal1.6g6.3g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal0.8g3.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2g8.1g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162