Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen34g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti11g31kcal0.4g0.6g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g37kcal4.3g0g2.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 9g20kcal1.4g0g1.6g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1.4g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal13.6g4.4g14.2g1.4g
Valittu annoskoko78g102kcal6.8g2.2g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal3.4g1.1g3.6g0.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.8g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317