Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Grahamjauho 6.3g21kcal0.7g3.8g0.1g0.6g
Neljänviljanhiutale 1.7g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g7.2g29kcal0.2g6.5g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 26g6.8kcal0.8g0.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g5.7g32kcal0.4g3.2g0.2g0g
Raparperi 17g5.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g375kcal5.6g37.4g18.2g2g
Valittu annoskoko78g188kcal2.8g18.7g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g94kcal1.4g9.4g4.6g0.5g
Arvot/100g100g240kcal3.6g23.9g11.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044