Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu29g12kcal0.1g2.8g0g0.5g
Raparperi 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g24g95kcal0g23.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal0.4g55.6g0g1.6g
Valittu annoskoko78g114kcal0.2g27.8g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal0.1g13.9g0g0.4g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970