Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 5.5g18kcal0.6g3.3g0.1g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)10g37kcal1.4g5.5g0.8g1.1g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g24g20kcal0.3g4.4g0.1g0.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g10g74kcal0g0g8.2g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g482kcal8.6g67.2g19g5g
Valittu annoskoko78g241kcal4.3g33.6g9.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna39g121kcal2.2g16.8g4.8g1.3g
Arvot/100g100g308kcal5.5g42.9g12.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099