Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g22g76kcal0.1g18.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton22g31kcal2.6g0g2.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g8.2g59kcal0g0g6.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5.4g3.3kcal0.5g0.3g0g4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.6g5.4kcal0.4g0.2g0.3g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 8.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g455kcal7.8g59.4g19.8g9.4g
Valittu annoskoko78g228kcal3.9g29.7g9.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna39g114kcal2g14.9g5g2.4g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323