JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g50g15kcal0.5g3g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g20g18kcal1g3g0.2g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal3.6g18g0.8g1.2g
Valittu annoskoko78g48kcal1.8g9g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.5g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382