Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper11g17kcal1.2g1.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punajuuri 11g4.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g18g38kcal0.5g1.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g158kcal4.6g14.2g8.6g1.8g
Valittu annoskoko78g79kcal2.3g7.1g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal1.2g3.6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g101kcal2.9g9.1g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492