Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 32g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g5.4g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g29kcal2.4g0g2.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 14g19kcal0.3g4.1g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g22kcal1.7g0g2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g192kcal10.2g14.6g10.2g1.8g
Valittu annoskoko78g96kcal5.1g7.3g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal2.6g3.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g123kcal6.5g9.3g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059