Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 55g356kcal7.8g1.9g33.7g9.7g
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.7g8.1kcal0.2g1.8g0g1.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g12g36kcal0g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g801kcal16g25.6g67.4g22.4g
Valittu annoskoko78g400kcal8g12.8g33.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna39g200kcal4g6.4g16.9g5.6g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.4g43.1g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195