Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 28g31kcal6g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal13.8g10.2g7.6g1.8g
Valittu annoskoko78g84kcal6.9g5.1g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal3.5g2.6g1.9g0.5g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395