Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.2g23kcal1.6g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.8kcal0.2g0.4g0.7g0g
Poronliha 10g13kcal2.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g134kcal8.4g4.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko78g67kcal4.2g2.1g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.1g1.1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.7g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283