Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 40g6.3kcal0.3g0.8g0g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nokkonen 1.6g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g7.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g49kcal1.6g3.6g2.6g2.6g
Valittu annoskoko78g24kcal0.8g1.8g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.4g0.9g0.7g0.7g
Arvot/100g100g31kcal1g2.3g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738