Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g50g95kcal9g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal18.2g2.4g13.2g0g
Valittu annoskoko78g101kcal9.1g1.2g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal4.6g0.6g3.3g0g
Arvot/100g100g130kcal11.6g1.5g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215