TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g19kcal2.6g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g6.9g10kcal1.1g0.3g0.6g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g101kcal8.2g4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko78g51kcal4.1g2g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.1g1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.6g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546