Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g33g39kcal5.9g0.6g1.5g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow10g34kcal0.7g7.7g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g15g5.3kcal0.3g1g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g171kcal14.2g19.6g4.2g1.2g
Valittu annoskoko78g86kcal7.1g9.8g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3.6g4.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9.1g12.5g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155