Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g7.3g26kcal0.1g6.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Grahamjauho 2.9g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g1.8g5.8kcal0.1g1.1g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 5.9g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g409kcal7.6g63.8g12.8g3.2g
Valittu annoskoko78g204kcal3.8g31.9g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g102kcal1.9g16g3.2g0.8g
Arvot/100g100g262kcal4.9g40.8g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604