Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal1.8g11.4g17g2.6g
Valittu annoskoko78g106kcal0.9g5.7g8.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal0.5g2.9g4.3g0.7g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.3g10.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357