Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g16g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g16g7kcal0.4g1g0g0.3g
Pirkka kermajuusto 17%2.6g7.6kcal0.8g0g0.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)10g6.9kcal1.2g0.3g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal18.4g4g8g0.6g
Valittu annoskoko78g83kcal9.2g2g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal4.6g1g2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.6g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936